Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Faaborg Tennishal

Generelle oplysninger

Faaborg Tennishal
Kanalvej 11
5600 Faaborg
CVR nr.: 41324147
Telefon: 63 61 31 01
Email: info@faaborgtennishal.dk

Medlemskab

For at kunne reservere tennishallen, skal du først oprette dig som bruger i booking-systemet ved at indtaste navn, email og mobilnummer. samt angive et ønsket brugernavn og adgangskode. Brugerprofilen er gratis du betaler kun for de time du booker.

Priser

Hos Faaborg Tennishal tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Faaborg Tennishal modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil blive trukket på din konto, når du har modtaget din dørkode. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og ekskl. moms. Da foreningen er momsfritaget. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering

Levering af køb og bookinger (unik dørkode) leveres på sms til det af køber oplyste mobilnummer.

Hvis køber ikke – inden for en time efter købet – modtager en sms med dørkode kan dette skyldes, at telefon er uden signal. Ved manglende modtagelse bedes Køber rette henvendelse direkte til udbyder på tlf. 63 61 31 01 – info@faaborgtennishal.dk

Køber skal selv medbringe og anvende dørkode

Fortrydelsesret/refundering

Det er muligt at aflyse/fortryde sin booking indtil 4 timer før start. Annullerer du din banereservation inden for den fristen, refunderes det indbetalte beløb og placeres på din bruger-konto i bookingsystemet, hvorfra pengene kan bruges til reservation af en ny tid.

I tilfælde af udeblivelse eller aflysning mindre end 4 timer før start, bortfalder fortrydelsesretten og købet vil ikke blive refunderet.

Forbehold

Faaborg Tennishal forbeholder sig retten til at annullere bookinger mod tilbagebetaling af billettens pris samt evt. gebyrer. Faaborg Tennishal forbeholder sig endvidere ret til i særlige tilfælde at ændre tidspunkt for booking mod udbetaling af en eventuel prisdifference.

Reklamationsret

Da der ikke er tale om fysiske produkter men ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

Henvendelser vedr. returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Faaborg Tennishal

Kanalvej 11

5600 Faaborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Faaborg Tennishal. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@faaborgtennishal.dk